Om Malin

Malin Svahn

Floristlärare

Jag älskar blommor och brinner verkligen för mitt yrke. Jag har jobbat i blomsterbranschen sedan 2003 då jag tog studenten från hantverksprogrammet med inriktning florist. Under åren har jag fått äran att vara med på en mängd roliga blomstrande event. Det mest spektakulära är definitivt att jag vid samtliga av kungabarnens bröllop ingått i det kungliga floristteamet. Jag har också stor erfarenhet av blomsterbinderitävlingar där jag fått bra placeringar, till exempel elmia flower grand prix och sm i blomsterbinderi. Som lärare har jag jobbat sedan 2016. 2017 tog jag min yrkeslärarexamen med behörighet i floristik. Att få lära ut detta fantastiska yrke och hantverk är något jag gör med glädje och stolthet.